Visie en werkwijze


Op je handen lopen. De wereld eens op zijn kop zien is misschien wel veel verhelderender dan je zou denken. Spelen met je lichaam ook. Een lijf is zoveel meer dan een vervoermiddel voor je hoofd. Hoofden zijn soms illusiefabrieken, maar een lichaam liegt nooit, sterker nog: een lichaam bevat zeer betrouwbare en persoonlijke informatie. De ervaringen uit je hele leven liggen erin opgeslagen.

Heb je er contact mee? Of zit je veelal in je hoofd?

Ik richt me op het vrij maken van levensenergie en je diepste wensen en verlangens. Ik neem het fysieke lichaam als vertrekpunt en als basis waar je steeds naar terugkeert. Ons lichaam is een bron van energie, van ervaringen en impulsen. Van levendigheid en lust, van subtiele tinteling tot volle passie. Toch ervaren we dit maar zo weinig. Veel vaker neemt het hoofd het over, met veel denken, zorgen of bespiegelingen. Dit gaat meestal ten koste van ons lichaamsbewustzijn en onze lichaamsvreugde.

Vormen waarmee ik werk zijn (bio-energetisch) lichaamswerk, dans- en stemexpressie, meditatie, ontspanning, het creëren van rust en beweging, het uitwerken van dromen en fantasiën, het helpen uiten van emoties en gevoelens.

De kern van mijn werk is dat ik je help bij veranderingsprocessen in je persoonlijke leven, je relatie, je werk of anderszins. Ik stem mijn sessies af op wat jij nodig hebt, ik werk dus niet met één bepaalde therapievorm. Ik help je in contact te komen met je essentie, met wat je bezielt en met je diepste verlangens. Het gaat hierbij niet alleen om het herontdekken van je meest eigen kwaliteiten, maar ook om opnieuw contact te maken met je natuurlijke manier van zijn.

Het spreekt voor zich dat je zelf verantwoordelijkheid neemt voor je leven en dat je in mijn veilige en warme omgeving leert omgaan met angst, pijnlijke ervaringen en patronen die belemmerend werken.

Zin in een gesprek.... Neem contact op met Bea Mulder